Disclaimer     
           
René
Bouwt

Niesoordlaan 50, 9681 CX Midwolda

telefoon: 06 - 43863840

e-mail:
info@renebouwt.nl

           
Home Badkamers Onderhoud Binnen Buiten Contact
           
René Bouwt pakt alle klussen in en rond uw huis of bedrijf professioneel aan!  


Dakkapellen

Een dakkapel is een ideale oplossing wanneer bijvoorbeeld uw slaapkamer of douche door een schuin dak eigenlijk wat te klein is. Met een dakkapel creëert u niet alleen meer staruimte, ook komt er veel meer daglicht binnen. Wanneer de dakkapel van een openslaand raam wordt voorzien, kunt u de ruimte ook nog eens (extra) ventileren. Ik zorg voor een dakkapel die geheel naar uw wens is.

Blokhutten en houten huizen

Ik heb niet alleen de nodige ervaring opgedaan in het plaatsen van blokhutten maar ook in de opbouw van houten woningen. Ook hiervoor bent u bij mij dus aan het juiste adres.Terrasafscheiding

Met een mooi terras wordt uw tuin nog mooier. Met bijvoorbeeld een muurtje kan het geheel nog verder worden verfraaid. En als de wind vaak een spelbreker is, is het plaatsen van (plexi)glas een goede oplossing. Ik zorg voor een afscheiding die geheel aan uw wensen voldoet, waardoor u nog meer van uw tuin kunt genieten.

Kunststof kozijnen en dakgotenU kunt mij ook inschakelen voor het
vervangen van het houtwerk van uw woning of bedrijfsruimte door kunststof. Ik werk samen met een aantal bedrijven die in kunststof gespecialiseerd zijn.

Ik zorg ervoor dat het kunststofbedrijf een offerte op maat aanbiedt en het kunststof materiaal levert. Vervanging van de dakgoten, windveren en/of gevelbetimmering gebeurt door mij. Kunststof kozijnen en deuren worden meestal door het kunststofbedrijf geplaatst, maar het voorwerk en de afwerking daarvan wordt ook door mij gedaan.

In alle gevallen bent u bij René Bouwt goedkoper uit dan wanneer alle werkzaamheden door het kunststofbedrijf worden gedaan.

U kunt bij mij onder meer terecht voor:

- nieuwbouw
- verbouw
- aanbouw
- renovatie
- onderhoud
- badkamers
- dakkapellen 
- keukens
- houten vloeren
- interieurbouw
- kunststof dakgoten, kozijnen etc.
- aanpassingen voor mindervaliden
- plaatsing blokhutten
- terrasafscheiding


Mijn werkgebied is niet beperkt tot Midwolda en de plaatsen in de buurt. Ook daarbuiten, zowel binnen als buiten de provincie Groningen, kunt u mij inschakelen.

 

           
 
René Bouwt | Niesoordlaan 50, 9681 CX Midwolda  |  06 - 43863840  |  info@renebouwt.nl
© René Bouwt